VetLink

Få ett helhetsgrepp om djurhälsoarbetet på din gård

Skräddarsydd förebyggande strategi för djurhälsan på gården
Rutiner, instruktioner & mallar för ett effektivt riskdjursarbete (på flera språk)
Ett helhetskoncept

Med VetLink tar ni riskdjurs- och djurhälsoarbetet till en ny nivå. Istället för att agera på symtom och sjukdomar arbetar vi förebyggande för att höja djurhälsan på gården och därmed öka chanserna till en mer lönsam produktion utan onödiga och kostsamma störningar.

Våra veterinärer tar med hjälp av insamlad data fram en strategi, anpassad efter just er gård och era förutsättningar, för att uppnå långsiktiga resultat. Vi sammanställer gårdsdata, utvärderar nyckeltal och kommer med kort- och långsiktiga lösningsförslag på era utmaningar. Utöver detta genomför vi sedvanliga gårdsbesök och ordnar utbildningar för att höja kunskapen. Veterinärbesöken kan även göras via videolänk för att minska ledtiden när du behöver hjälp snabbt.

 

Med VetLink frigörs tid från gårdens administrativa arbete, hemmablindheten motverkas och ni får tillgång till vårt stora nätverk av andra experter som samlar in kunskap från flera olika områden.

Just nu är platserna till vår tjänst VetLink fullsatta, men anmäl ditt intresse här nedan om du är intresserad av tjänsten så tar vi ett samtal.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Älskar du kor och vill ha inspiration och uppdateringar om när någon av våra veterinärer har skrivit ett blogginlägg? Då ska du signa upp för vårt nyhetsbrev!

Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.

Vi hörs i mail-inkorgen!

EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+fä
Besöksadress

Agricam AB

Teknikringen 7

583 30 Linköping

E-post

info@agricam.se

+4676-861 99 08

  • Facebook - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
Följ oss!

© Agricam AB. All rights reserved.

ny agricamlogga.png