bakgrund-green.png

Våra studentambassadörer

Våra studentambassadörer

Våra studentambassadörer

Agricams ambassadörsprogram är ett utbildningsprogram som ska ge veterinärstudenter en ökad förståelse för avancerad sensorteknik, big data och SOPs inom produktionsdjur.

Varför vill Agricam ha ambassadörer?
Agricam känner till styrkan i tvärvetenskaplig utveckling, därför ser vi den stora nyttan i att samla framtidens veterinärer och nya kunskapstörstande och nyfikna lantbrukare. Vi vill även samla ihop en grupp där man får utbyta analyser, kloka inspel och leda Agricams teknikutveckling framåt.

 

Målet med ambassadörsprogrammet:

  • Öka intresset och förståelsen för sensorteknik och PLF bland veterinärstudenter riktat mot lantbruks- och produktionsdjur.
     

  • Att få input av gruppen i hur Agricam på bästa sätt kan utveckla svenskt lantbruk och möta lantbrukares och veterinärers behov och förväntningar.
     

  • Skapa tydligare roller mellan veterinärer och lantbrukare. Sök till Agricams studentambassadörsprogram.

Studentambassadör - Linnea_edited.jpg
Linnea Gerdin, 21 år, uppvuxen i Västra Götaland.
Läser tredje året till husdjursagronom på SLU i Uppsala.
Har tidigare bakgrund som djurskötare med inriktning på lantbruk.
Har en förkärlek till kor och brinner för frågor rörande det svenska lantbruket. Studentambassadör åt Agricam.
fdfd.jpg
Moa Balassa heter jag. Jag kommer från nordöstra Skåne och läser år 5 på veterinärprogrammet vid SLU. Har extra stort intresse för lantbrukets djur och ser fram emot att arbeta med dessa i framtiden. Studentambassadör åt Agricam. 
dseee.jpg
Emelie Björnhagen, 26 år. Uppväxt på landsbygden i Jämtland. Läser sista året till veterinär på SLU. Tidigare jobbat på gårdar i Australien innan studierna. Lantbruk och speciellt kor har alltid legat mig särskilt varmt om hjärtat!