EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+fär
Kontakt

Agricam AB

Teknikringen 7

583 30 Linköping

info@agricam.se

+4676-861 99 05

  • Facebook - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
Nyhetsbrev

© Agricam AB. All rights reserved.

Strategiveterinär

Komplett veterinärtjänst

Med vårt strategiveterinärkoncept tar ni riskdjurs- och djurhälsoarbetet till en ny nivå. Istället för att agera på symtom och sjukdomar arbetar vi förebyggande för att höja djurhälsan på gården och därmed öka chanserna till en mer lönsam produktion utan onödiga och kostsamma störningar.

Våra veterinärer tar fram en strategi, anpassad efter just er gård och era förutsättningar, för att uppnå långsiktiga resultat. Vi sammanställer gårdsdata, utvärderar nyckeltal och kommer med kort- och långsiktiga lösningsförslag på era utmaningar. Utöver detta genomför vi sedvanliga gårdsbesök och ordnar utbildningar för att höja kunskapen. Veterinärbesöken kan även göras via videolänk för att minska ledtiden när du behöver hjälp snabbt.

 

Med denna veterinärtjänst frigörs tid från gårdens administrativa arbete, hemmablindheten motverkas och ni får tillgång till vårt stora nätverk av andra experter som samlar in kunskap från flera olika områden.

✓ Skräddarsydd förebyggande strategi för djurhälsan på gården

✓ Rutiner, instruktioner & mallar för ett effektivt riskdjursarbete (på flera språk)

✓ Ett helhetskoncept

Just nu har våra strategiveterinärer fullt upp, men anmäl ditt intresse här nedan om du är intresserad av tjänsten så tar vi ett samtal.

ny agricamlogga.png