Erfaren säljare kliver ombord

Johan Alsö har en gedigen erfarenhet som säljare och entreprenör. Nu går han in som cow account director i Agricam.

Hur känns det att börja på Agricam? – Det känns fantastiskt att bli del av ett spännande bolag som har påbörjat sin framgångsresa.

Vilken är din yrkesbakgrund? – Jag startade min säljkarriär som innesäljare på Lokaldelen (en telefonkatalog). Därefter har jag skaffat mig lång erfarenhet från försäljning och affärsutveckling. Jag har också drivit egna bolag. Nu senast som VD på Radio & Co. Jag är utbildad inom ekonomi och ledarskap.

Vad kommer du att bidra med till företaget? – Erfarenhet, lust, glädje och engagemang.

Har du någon koppling till lantbruk sedan tidigare? – Nope. Jag har dock kommit det lite närmare på sistone, genom att min son träffat en lantbrukardotter. Lantbrukare har en viktig funktion i samhället och de jobbar otroligt hårt. Det känns som en ynnest att få vara med och utveckla deras verksamhet och lönsamhet.

Kan du säga tre ord som sammanfattar dig som person? – Glad, nyfiken och envis. Vad sysslar du med när du inte jobbar? – Löpning, njuter av en god bok, tv-serie eller film. Upptäcker världen tillsammans med min fru. Sedan är jag grymt fotbollsintresserad, håller på Liverpool och IFK Norrköping.


Kan du tipsa om något bra att titta på? – Jag kan tipsa om två riktigt bra serier på Netflix: ”Ozark” och ”La casa de papel”.Om du vill du komma komma i kontakt med Johan:

Telefon: 0733 96 46 00

johan.also@agricam.se