bakgrund-green.png

Kundhistorier

Sonarps Lantbruk

Vi har besökt Ann Nilsson på Sonarps Lantbruk som ända sedan hon blev mjölkbonde efterfrågat ett snabbare sätt att få provsvar på mjölkprover. Bakterieklassificeraren Bacticam är lösningen som hon nu har haft installerad på gården i drygt ett halvår.  

Vadsbo Mjölk

Den stora gården Vadsbo Mjölk har sedan 2013 bevakat sina kors juverhälsa med Agricams värme-kamerasystem. Förmannen Henrik på Vadsbo Mjölk ser positivt på en fortsatt digitalisering. Gården ingår i projektet VetLink och har både Agricams värme- kamerasystem och Bacticam installerat. 

Färanäs

Största fördelen Cilla Engström på Färanäs ser med bakterieklassificeraren Bacticam är att slippa postgången och få snabbare provsvar. Läs mer om hur hon planerar att arbeta med Bacticam på hennes gård.

Womtorp Lantbruk

Christina Winblad, en av ägarna av Womtorp Lantbruk & Entreprenad är en av de första att installera vår prototyp av bakterieklassificeraren Bacticam på gården. I denna kundhistoria delar hon med sig av hennes förväntningar och tankar!

Tyskagården

Genom att mäta näringsbalansen hos de nykalvade identifierade Tyskagården nya viktiga insikter om förstakalvarnas energiförsörjning. Med den nya insikten minskade gården sina tidiga ketoser till näst intill inga genom att göra några förändringar!

Vill du veta mer?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Älskar du kor och vill ha inspiration och uppdateringar om när någon av våra veterinärer har skrivit ett blogginlägg? Då ska du signa upp för vårt nyhetsbrev!

Vi håller dina uppgifter säkra och du kan när som helst avanmäla dig.

Vi hörs i mail-inkorgen!

EU-flagga+Europeiska+jordbruksfonden+fä
Besöksadress

Agricam AB

Teknikringen 7

583 30 Linköping

E-post

info@agricam.se

+4676-861 99 08

  • Facebook - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle
Följ oss!

© Agricam AB. All rights reserved.

ny agricamlogga.png