Arbeta med oss

Arbetsplats & kultur

 

Vi är ett tight team som varje dag strävar efter att hjälpa mjölkbönder driva sin verksamhet mer framgångsrikt. För att lyckas med det kombinerar vi våra olika kompetensområden när vi utvecklar nya produkter och tjänster som på olika sätt förenklar och effektiviserar böndernas arbete. Bland våra medarbetare finns kompetens inom veterinärvård, mjuk- och hårdvara, kommunikation, företagande och machine learning.

 

Vi tror på att de starkaste teamen utgörs av personal med olika expertområden för att kunna se på de olika utmaningarna från olika synvinklar och lyfta varandra. Alla medarbetare är därför väldigt viktiga och har en stor påverkan på hur företaget utvecklas framåt.

press to zoom
Träning
Träning

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

För ett lönsamt och hållbart lantbruk

 

Vi drivs av att kombinera veterinärkompetens med teknik för att ge lantbrukaren bättre förutsättningar att driva en framgångsrik gård med en hållbar produktion och långsiktigt bra resultat. Vi förnyar oss och utvecklar vårt utbud ständigt för att erbjuda lantbrukaren bästa möjliga lösningar. Förebyggande djurhälsa är kärnan i vårt erbjudande. På så sätt kan de driva sin gård lyckosamt, utan onödiga produktionsstörningar och antibiotikakurer som är kostsamma både för lantbrukaren och planeten.

Våra värderingar

Teamwork

För att föra vår utveckling framåt är vårt teamwork viktigt. Vi har alla olika kompetenser, men bollar ofta våra olika utmaningar med varandra för att få ett nytt perspektiv. Vi är prestigelösa och säger vad vi tycker och tänker utan att det ska vara några konstigheter.

Platt organisation

Vi har lagt alla hierarkier åt sidan och jobbar som ett tight team. Det gör att vi alla hjälps åt när det behövs, även om det innebär att du som till exempel utvecklare kokar kaffe på en mässa. Med detta arbetssätt skapar vi en arbetsplats som är välkomnande och jämlik.

Vi äger våra egna områden

Vi tar mycket eget ansvar för våra arbetsområden och vad vi säger att vi ska göra. Det gör att vi kan lita på varandra. Det gör oss också effektiva i vår utveckling – alla känner ägandeskap och driver företaget framåt.

Hälsa

Vi värdesätter våra medarbetares hälsa och work-life balance. Fungerar du bäst på morgonkvisten eller gillar du att träna på morgonen och komma in lite senare? Vilket som fungerar för oss. Oavsett vilket sliter vi inte ut oss och jobbar inte över på rutin. På det sättet ökar våra förutsättningar för goda prestationer både idag och flera år framöver.

Lediga tjänster